Email:sales@hsdcontainerhouse.comLaizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Menadžer: Pećnica Ge

Tel: + 86-535-2418818

Mob: +8613780915049

Whatsapp / wechat / viber: + 86-13780915049

QQ: 515889256

ADD: Huaxin Road, Chengguo Grad, Grad Laizhou, Shandong Province, Kina

Email: sales@hsdcontainerhouse.com

Sajt na alibabi: www.hongshengda.en.alibaba.com


Pre Fabricated Mobile Modularni Office Fast House Building Frame Home

Opis mobilne kancelarije Mobilne kancelarije su prefabrikovane brze kuće koje pružaju privremeni poslovni prostor za vaše stambene ili komercijalne potrebe. Šta su kancelarije za mobilne uređaje? Slično modularnim zgradama, kancelarije za mobilne uređaje se sklapaju u kontrolisanom okruženju i isporučuju u ...

Chat Sada
Product Details

Opis mobilne kancelarije

Mobilne kancelarije su prefabrikovane brze kuće koje pružaju privremeni poslovni prostor za vaše stambene ili komercijalne potrebe.


Šta su kancelarije za mobilne uređaje?

Slično modularnim zgradama, mobilne kancelarije se sklapaju u kontrolisanom okruženju i isporučuju se na određenu lokaciju. Lokalni dobavljači mobilne kancelarije obično drže inventar mobilnih kancelarijskih prikolica na ruci. Ovo ih čini dostupnim sa brzim okretanjem. Ako vam je potreban radni prostor u žurbi u određenom vremenskom periodu, mobilna kancelarija je praktično i pristupačno rješenje.

Ko koristi mobilne kancelarije?

Kancelarije za mobilne uređaje su dizajnirane sa fleksibilnošću. Oni su odlično rešenje za potrebe nekih privremenih poslovnih prostora. To ih čini popularnim među širokim spektrom industrija koje uključuju, ali nije ograničeno na sledeće:

1. Administrativni, institucionalni i vladini.

2. Građevinska, energetska i elektrana.

3. Medicinski, zdravstveni i stomatološki.

4. Obrazovanje, religiozno, vještačko i bankarstvo.

Zašto koristiti mobilne kancelarije?

Pogodno

Mobilna kancelarija se može postaviti svugdje, sve dok postoji dovoljno prostora. Prije isporuke nije potrebno puno preporučenih lokacija, sve dok je zemlja nivoa i nije sklona poplavama. Po isporuci, kancelarija se može montirati na blokove blokova za stabilizaciju i nivelaciju strukture.

Povoljno

Ako vam je potreban privremeni radni prostor, iznajmljivanje mobilne kancelarije je pristupačno rješenje. Za razliku od trajne gradnje, kancelarija za mobilne uređaje je spremna ići čim se isporučuje. Ovo može smanjiti troškove čak 30% u poređenju sa tradicionalnom izgradnjom, što je obično mnogo duži proces.

Fleksibilno

Zbog toga što je kancelarija prenosiva, može vam se donijeti u trenutku kada vam je potreban, a zatim ga odnesite kada završite s njim. Možete prilagoditi izgled i funkcije mobilne kancelarije kako biste najbolje zadovoljili potrebe vašeg poslovanja.

Veličina naše mobilne kancelarije je 2,4m * 4,2m, možemo takođe napraviti veličinu prema zahtjevu kupca. Kvalitativni dizajn mobilne kancelarije je prihvatljiv

Druga vrsta mobilne kancelarije


Pakovanje i isporuka mobilne kancelarije

Pakovanje: svi materijali su upakovani i opterećeni u kontejneru. Kontejner 40HQ može učitati 10 jedinica

Detalji isporuke: 15-35 dana


Srodni proizvodi