Email:sales@hsdcontainerhouse.comLaizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Menadžer: Pećnica Ge

Tel: + 86-535-2418818

Mob: +8613780915049

Whatsapp / wechat / viber: + 86-13780915049

QQ: 515889256

ADD: Huaxin Road, Chengguo Grad, Grad Laizhou, Shandong Province, Kina

Email: sales@hsdcontainerhouse.com

Sajt na alibabi: www.hongshengda.en.alibaba.com


Tiny Houses

Kretanje sitnih kuća Kretanje malog kuće (poznato i kao "pokret kretanja") opisuje arhitektonski i društveni pokret koji se zalaže za stanovanje samo u malim kućama. Trenutno ne postoji definicija onoga što predstavlja malu kućicu; međutim, stambeni ...

Chat Sada
Product Details

Kretanje sitnih kuća

Malo kucni pokret (poznat i kao "mali pokret") opisuje arhitektonski i socijalni pokret koji se zalaže za stanovanje samo u malim kućama. Trenutno ne postoji definicija onoga što predstavlja malu kućicu; međutim, stambeni objekat ispod 500 kvadratnih metara (46 m2) je općenito prihvaćen kao mali dom.

Mali mini mobilni domovi su jeftiniji od većih u pogledu poreza i troškova izgradnje, grijanja, održavanja i popravki. Pored manje troškova, male kuće mogu podstaći manje poremećeni i jednostavniji način života i smanjiti ekološke uticaje za svoje stanovnike. Tipična veličina male kuće retko prelazi 500 kvadratnih stopa (46 m2). Tipična mala kuća na točkovima je obično manje od 8 stopa na 20 stopa, sa mogućnošću življenja na površini od 120 kvadratnih metara ili manje, radi lakšeg vuče i oslobađanja od potrebe za građevinskom dozvolom.

Male kuće mogu naglasiti dizajn po veličini, koristiti funkcije dvostruke namjene i multifunkcionalni nameštaj i uključiti tehnološki napredak opreme i uređaja za uštedu prostora. Vertikalna optimizacija prostora također je uobičajena karakteristika malih kuća i stanova.

Kako male kuće mogu biti atraktivne kao druge kuće ili kuće za penziju, dva od pet osoba su preko 50 godina, njihovo povećano korišćenje može dovesti do razvoja više zemljišta. Ljudi zainteresovani za izgradnju malog doma mogu se suočiti sa institucionalnom "diskriminacijom" kada izgradnja kodova zahtijeva minimalnu veličinu znatno iznad veličine malog doma. Takođe, susedi mogu biti neprijateljski jer se plaše negativnih utjecaja na njihove imovinske vrijednosti. Postoji i opozicija zbog ove činjenice, zbog zabrinutosti zbog povećanih poreza.

informacije naših malih kuća

Materijalni dijelovi sitnih kuća

FAQ

1. Kako da stupim u kontakt sa vašom kompanijom?

E-mail sa bilo kog mesta na "kontaktirajte nas" dugme za narudžbe i podršku za dizajn / pitanja.

24hours usluga:

Mob: 086-15192384158

2. Šta ako ne znam tačno šta mi treba?

Nema problema! Naš kvalifikovani i iskusni tim znaju kako da vam pomognu prilikom odlučivanja o najboljem rješenju za kontejnere. Pitat ćemo vas za šta vam je potreban kontejnerski dom, broj spavaćih soba i gde želite da ih isporučite. Što više informacija možete pružiti, bolje vam možemo pomoći! Svi kontejnerski domovi su standardni sa spavaćim sobama, kuhinjama / obrokama, kupatilima i vešerajima. Planovi jednih, dva, tri, spavaće porodične kontejnere dostupni su na zahtev.

3.Da li su mi jeftini kontejnerski domovi stvarno pružali personalizovanu uslugu?

Da, imamo veliki broj profesionalnih stručnjaka koji vam mogu pomoći u odlučivanju o tome koja od naše jedne, dvije, tri spavaće sobe jeftini kontejnerski domovi vam najviše odgovara, čineći svoj izbor i proces naručivanja što lakše i lakše.

4. Šta raditi ako nemamo profesionalnog radnika da ih instaliramo?

Kontejnerski dizajn je savršen, možete to uraditi u skladu sa našim crtežem, mi ćemo privlačiti detaljnu montiranu konstrukciju i instalirati video; Za veliki oder, možemo poslati našem inženjeru da vam dati uslugu vodiča na vašoj lokaciji ako je neophodno;

5. Želim da koristim kontejnersku kuću kao stalnu rezidenciju, da li mi treba planska dozvola.

Obratite se lokalnom Vijeću kako biste vidjeli da li im je potrebna dozvola za planiranje.

Planiranje dozvole:

Većina zemlje nije potrebna za ovu prenosivu kuću, u Australiji, potrebna je dozvola samo kada je kuća površine veća od 20m2.

Ne dozvoljava nikakav problem! Mi možemo pružiti svu dokumentaciju za vlasnika graditelja ili se baviti crvenom trakom za vas ako napravimo vašu izgradnju


Srodni proizvodi