Email:sales@hsdcontainerhouse.comLaizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Menadžer: Pećnica Ge

Tel: + 86-535-2418818

Mob: +8613780915049

Whatsapp / wechat / viber: + 86-13780915049

QQ: 515889256

ADD: Huaxin Road, Chengguo Grad, Grad Laizhou, Shandong Province, Kina

Email: sales@hsdcontainerhouse.com

Sajt na alibabi: www.hongshengda.en.alibaba.com


Modularni domovi sa jednom spavaćom sobom

Modularni domovi sa jednom spavaćom sobom

Opis jednosobnih modularnih domova Ovaj modularni dom One Bedroom je mali prenosni modularni dom sa jednom spavaćom sobom. Široko se koristi kao privremene građevinske kuće, radni kamp, stambeni objekti za stambene namjene, bački stan, privremene kancelarije, sala za sastanke, sjedište, smještajna kuća, trgovina, ...

Chat Sada
Product Details

Opis jednosobnih modularnih kuća

Ovaj jednosobni modularni dom je mali prenosni modularni dom sa jednom spavaćom sobom. Široko se koristi kao privremeni građevinski domovi, radni kampovi, stambeni objekti za pomoć nesrećama, bački stan, privremene kancelarije, konferencijske sale, sedište, kuća za smeštaj, prodavnica itd.


Modularni domovi imaju prednosti kao što sledi

1.Spasnost izgradnje / brži povrat investicije. Modularna konstrukcija dozvoljava izgradnju i rad na gradilištu istovremeno. Prema nekim materijalima, ovo može smanjiti ukupni raspored završetka za čak 50%.

2. Mogućnost servisiranja udaljenih lokacija. Naročito u zemljama u kojima se potencijalno tržište može nalaziti daleko od industrijskih centara, kao što je Australija, može postojati mnogo veći trošak za izgradnju gradilište na udaljenom području ili područje koje se bavi građevinskim bumom kao što su rudarski gradovi.

3.Low waste. Sa istim planovima koji se konstantno izgrađuju, proizvođač ima zapise o tome koja tačno količina materijala je potrebna za određeni posao. Dok otpad iz stanogradnje može obično popuniti nekoliko velikih kontejnera, izgradnja modularnog stanovanja stvara mnogo manje otpada.

4. Ekološki prihvatljiv proces izgradnje. Modularna konstrukcija smanjuje poremećaj otpada i mesta u poređenju sa strukturama izgrađenim na lokaciji

5. Fleksibilnost. Može se stalno dodavati modularnoj zgradi, uključujući stvaranje visokih porasta.

Materijalna lista jednosobnih modularnih kuća na sljedeći način

图片 47.png

Kolona je nominalna kvadratna cev, a udaljenost od dve kolone obično je 4 puta od 1,5 metra. Ali ćemo podesiti lokaciju kolone da ponekad pratimo zidni pregradni zid. A mi ćemo koristiti C chanel popraviti na podu i držati panel. Sva ploča pokriva čeličnu kolonu.

Fof će koristiti čelični valoviti sendvič panel. Krovna ploča će biti pričvršćena iznad pejlina pritiskanjem zavrtanja. Ako je krov jednosoban ili dvostruki, onda nema potrebe da sečete panel. Ako je to od drugog oblika, onda ga moramo iseći da napravimo oblik.

Plan jednosobnih modularnih kuća

Aplikacije i projekti modularnih domova

Aplikacije:

Prenosni modularni domovi se široko koriste kao dole,

Privremene građevinske kuće, radni kamp i stambeno zbrinjavanje;

Granny ravno i prividno.

Stanovanje za terenski rad kao put, željeznica, zgrada itd.

Privremene kancelarije, konferencijske sale, sedište, kuća za smeštaj, prodavnica, škole, bolnice, parkiralište, izložbena galerija, prostor za distribuciju električne energije.

Privremena laboratorija, održavanje, servisna stanica;

Hotel i kuća za odmor itd.

Prethodni projekti

Srodni proizvodi