Email:sales@hsdcontainerhouse.comLaizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Menadžer: Pećnica Ge

Tel: + 86-535-2418818

Mob: +8613780915049

Whatsapp / wechat / viber: + 86-13780915049

QQ: 515889256

ADD: Huaxin Road, Chengguo Grad, Grad Laizhou, Shandong Province, Kina

Email: sales@hsdcontainerhouse.com

Sajt na alibabi: www.hongshengda.en.alibaba.com


Rise Steel Additions

Čelična konstrukcija u razvijenim zemljama je sada na raspolaganju, čelična konstrukcija u Japanu činila je 71% Guangzhou Steel, Velika Britanija 70%, SAD više od 50%, dok je Kina činila samo oko 5%, veliki broj domaćih građevina još uvek koristeći tradicionalni civilni, strukturni beton, srušeni u zemljotresu, katastrofa zemljotresa najveći je ubica života.

S tim u vezi, potpredsednik kompanije Hang Xiao Steel Co., Ltd. Sui, samog čelika je vrlo stabilan i sa jedinstvom, put "mikro-šok" za izgradnju udara je relativno mali, tako da se betonska konstrukcija Tragedija "Bolt Fracture" se neće srušiti u čeličnoj konstrukciji izgrađenom na ponovljenom postupku. "Sada, država je sada zemlja zemljotresa kao važan projekat, s jedne strane za podizanje svijesti o nacionalnoj prevenciji i ublažavanju katastrofa, s druge strane je vodio srodnu industriju i tržišno ponašanje, promovišući više čelične konstrukcije pruža dobar društveni ambijent ".

Insajderi sugerišu da vladina politika podrške i tržišni mehanizmi za efektivnu integraciju, dalje igraju uzornu ulogu u čeličnom stambenom objektu, za studije velikih razmera nudi niži troškovi, stabilni model za poreklo promjena. Bilo da se promeni, ili projekti stambenog zemljotresa, čelične konstrukcije i primjene u velikoj meri, kompanija se pridržava koncepta zelenih preduzetih za otvaranje tržišnih vrata. Guangzhou Steel