Email:sales@hsdcontainerhouse.comLaizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Menadžer: Pećnica Ge

Tel: + 86-535-2418818

Mob: +8613780915049

Whatsapp / wechat / viber: + 86-13780915049

QQ: 515889256

ADD: Huaxin Road, Chengguo Grad, Grad Laizhou, Shandong Province, Kina

Email: sales@hsdcontainerhouse.com

Sajt na alibabi: www.hongshengda.en.alibaba.com


Razlika između pogona težeg i laganog čelika

Laka čelična konstrukcija je mlada i vrlo vitalnost sistema čelične konstrukcije, široko se koristi u opštoj industriji, poljoprivredi, trgovini, servisnim zgradama, kao što su poslovne zgrade, vile, skladišta, sportski stadioni, zabava, turizam, gradnja i nisko, višeslojna stambene građevine i ostala polja, ali i za postojeće kuće povećana transformacija slojeva, nedostatak područja armiranja i građevinskog materijala, nedostupni transportni prostori, čvrsta konstrukcija, rušenje i izgradnja mogu biti pokretljivi, što je više pogodan za vlasnike, ima sljedeće karakteristike :

1) visoku efikasnost tankog zida lagan profil, mala težina, visoka čvrstoća, mali otisak.

2) komponente i dijelovi su sve automatizovane, kontinuirane, visoke precizne proizvodnje, serije specifikacija proizvoda, stereotipno, podrška. Svaka dimenzija dela.

3) konstrukcijski dizajn, detaljan dizajn, instalacija računarske simulacije, fabrička proizvodnja, instalacija lokacije, sa manjim vremenskim razlikama istovremeno.

4) Na osnovu gore opisane metode suve konstrukcije nema vlažnih radova, unutrašnjih i jednostavnih mesta. Profili nakon elegantnog pocinkovanja, premaza i korozije, pomažu u smanjenju troškova koverte i renoviranja.

5) jednostavno se širi i obezbeđuje veći raspon kolona podeljeni prostor može se smanjiti i povećati katastarsku zgradu (stambeni prostor za prodaju do 92%). Dodavanjem sloja, aspekti transformacije i jačanja očigledne prednosti.

6) širok spektar primene novih zidnih materijala, sa širokim korišćenjem osvjetljenja, dobrim uvjetima ventilacije.

7) zatvoreni električni toplovodni vod je sakriven između zida i poda, fleksibilan raspored, lako se menja.

8) Možete preseliti kuću, svi materijali se mogu reciklirati, a ne uzrokovati otpad, u skladu sa strategijama održivog razvoja.