Email:sales@hsdcontainerhouse.comLaizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Menadžer: Pećnica Ge

Tel: + 86-535-2418818

Mob: +8613780915049

Whatsapp / wechat / viber: + 86-13780915049

QQ: 515889256

ADD: Huaxin Road, Chengguo Grad, Grad Laizhou, Shandong Province, Kina

Email: sales@hsdcontainerhouse.com

Sajt na alibabi: www.hongshengda.en.alibaba.com


Čelična konstrukcija Mobilna nadstrešnica za parking

Opis mobilnog carport-a Metalni čelik Struktura mobilnih karata su popularni način zaštite vašeg vozila, kamiona, RV-a i poljoprivredne opreme iz vremena. HSD metalni mobilni parking krovni nosač dolazi u različitim veličinama i stilovima. Oni su dostupni u redovnom stilu carport (Barn Roof ...

Chat Sada
Product Details

Opis konstrukcije čelične konstrukcije mobilnog nadstrešnice

Metalni čelik Struktura pokretnih nadstrešnica je popularan način za parkiranje automobila kako bi zaštitili vaš automobil, kamion, RV i opremu za poljoprivredu iz vremena. HSD metalni mobilni parking krovni nosač dolazi u različitim veličinama i stilovima. Dostupni su u redovnom stilu carport (Barn Roof Carport), Boxed Eave style carport (A-Frame Roof Carport) i Vertical Roof Carport (A-okvir sa vertikalnim krovom koji pomaže sklizanje snega). Pokrivajte svoje vredne predmete na lak način sa metalnim nosačem. Direktne cijene fabrike Alan's Factory Outlet na metalnim vozilima spasavaju vam vreme i novac.

Vertikalni krov stila

图片 8.png

Metalni nosač je ugrađen u širini, dužini i visini noge koji su vam potrebni

Slobodne središne ogrlice i uglove na svim metalnim nosačima

Metalni nadstrešnici su usidreni na tlo ili na betonsku podlogu

Mnoge opcije su dostupne na svakoj strukturi, kao što su žlebovi i zatvorene strane. Plus, bilo koji od naših metalnih karata može se pretvoriti u metalnu garažu.

Treba vam karavat za RV, brod ili traktore? Ovi metalni nosači dolaze na mnogo različitih visina sa stranama do 12 '. Čelični carporti su dostupni u boji krova i bijele boje koju želite.

Karpovi se mogu pretvoriti u potpuno zatvorene čelične zgrade ili delimično zatvorene metalne površine. Triple Wide Carports, Metal Barn Lean za zgrade i 40 'široki carports su takođe dostupni.

Na našim čeličnim nosačima na raspolaganju je 29 krovni metalni krov. Cev na čeličnom nosaču dolazi standardno na 14 merača. 12 mernih cevi je opciono na svim metalnim nosačima.

Imamo i RV kartere za prodaju koji pružaju zaštitu vašoj kući.

slika 3 različite mobilne carporte

Boxed eave mobile carport

Redovni stil mobilnog carporta

Vertikalni metalni stil

Naša kompanija

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd, pripada kompaniji Lazhou Construction Group, je profesionalna kontejnerska kuća, montažna kuća, skladište čelika, itd. Proizvodnja. Državna kompanija u vlasništvu države i alibaba 8 godina zlatnog dobavljača, imamo strogi sistem kontrole kvaliteta i troškova . naše kuće su prodate u više od 100 zemalja za dobar kvalitet i konkurentnu cijenu

Naš stil osoblja

图片 14.png


图片 16.png

Naši sertifikati

图片 18.png

图片 20.png


Srodni proizvodi