Email:sales@hsdcontainerhouse.comLaizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Laizhou Hongshengda Machinery Co, Ltd

Menadžer: Pećnica Ge

Tel: + 86-535-2418818

Mob: +8613780915049

Whatsapp / wechat / viber: + 86-13780915049

QQ: 515889256

ADD: Huaxin Road, Chengguo Grad, Grad Laizhou, Shandong Province, Kina

Email: sales@hsdcontainerhouse.com

Sajt na alibabi: www.hongshengda.en.alibaba.com


Mobilni prijenosni auto garažni šatori

Opis prenosne auto garaže Ako tražite optimalno rešenje za skladištenje vašeg vozila ili nekog drugog imanja koje držite spolja, onda je kvalitetna čelična garažna garažna vrata samo ono što vam je potrebno. Sa zaštitom od lopova, štetočina i elemenata, naša metalna mobilna garaža ...

Chat Sada
Product Details

Opis prenosne auto garaže

Ako tražite optimalno rešenje za skladištenje vašeg vozila ili nekog drugog imanja koje držite spolja, onda je kvalitetan čelični prenosivi šator za automobile samo ono što vam je potrebno. Sa zaštitom od lopova, štetočina i elemenata, naši metalni mobilni šatori za automobile su savršeni za održavanje vašeg dobra sigurnim i dobrim radnim redom. Štaviše, ovde u laizhou hongshengda machinary, možete pronaći na desetine metalnih karata za prodaju, kao i metalnih garaža za prodaju.

Laizhou hongshengeda mašinske metalne garaže dolaze u različitim veličinama i stilovima. Krovovi od metalne garaže dostupni su u redovnim (štala), box-eve (A-okvir) i vertikalnim stilovima krovnog A-rama. Vertikalni A-okvir najnovijeg stila je odličan jer pomaže snežnim klizanjem s krova.

Prenosne Metal Garažne opcije

Imamo nekoliko standardnih opcija za čelične garaže, ali možete prilagoditi bilo koju od njih kako biste bili sigurni da će se Vaša zgrada dobro uklapati u postojeću svojinu. Evo nekih od opcija za poboljšanje metalnih garaža:

Garažna vrata, ulazna vrata i prozori mogu se dodati metalnim garažama

Čelične garaže su prilagođene po izboru boje krova, bočne boje i bijele boje

Slobodni centar i uglovi su standardni na metalnim garažama sa dodatnim ojačanjima

Mogu biti viši sa do 12 'nogama

图片 1.png

40 'širokih metalnih garaža

Metalne garaže se isporučuju sa metalnim limovima od 29 metara i sa cevi od 14 metara. Možete nadograditi svoju metalnu garažu sa cijevima sa 12 kalema za dodatnu čvrstoću. Kada izaberete cijev od 12 metara, dobijate 25-godišnju garanciju za rđu na metalnoj cevi. Ova garancija daje vam poverenje da ćete, kada kupite jednu od naših metalnih garaža na prodaju, zadržati prilično dobro tokom vremena. Ako vaša metalna garaža ne ide na konkretnu podlogu, još jedna lepa opcija biće mobilni kućni sidri. Mobilna kućna sidra vam pružaju bolju zaštitu od vjetra i drugih elemenata koji mogu izbledeti vaše vozilo, čipati njegovu boju ili na drugi način oštetiti vašu imovinu.

Takođe možete prilagoditi zgradu u garažu koja se nalazi u staklu. Ako ne tražite potpuno zatvorenu metalnu garažu, možda će biti put do metalne nadstrešnice. Metalni nadstrešnici mogu ostati otvoreni ili djelomično zatvoreni, dajući vam više opcija. Pošto su osnovne konstrukcije, carporti su obično i jeftiniji od metalnih garaža za prodaju u našem katalogu. Dakle, ako je cena vaša glavna briga, sigurno bi trebalo da našim automobilima ozbiljno pogledate.

Dostupni su i triple carports, zgrade sa metalnim štangovima i 40 'čelične garaže

图片 2.png

18x21 Regular Style Metal Garaža

Garaže izgrađene u amišu su takođe izgrađene u garažama sa 2 auta i dvorištem garaže. Ove drvene zgrade su odlične opcije za pojedince koji žele tradicionalniji izgled nego što je dostupan sa našim čeličnim garažama.

Unutrašnja slika prenosne auto garaže

Garaža pod snijegom

Naša usluga

- Odgovorimo svakom istraživanju u roku od 24 sata

- razvijati i praviti nove delove prema zahtevima kupaca i detaljnim informacijama.

- prilagodite zgrade za određene aplikacije.

- pružaju usluge projektovanja, inženjeringa, proizvodnje i ugradnje.

- naši tehnički stručnjaci vam mogu pomoći da sastavite projekat na lokaciji.

O: Mi ćemo Vam pružiti detaljne ilustracije. Ako je potrebno, poslat ćemo tehničare da vam pomognu. Međutim, naknade za vizu, avio karte, smještaj, plate će plaćati kupci.


Srodni proizvodi